SBARRO TURKIYE`DEKI DEGISIM RUZGARI GLOBALI SARIYOR - BASIN ACIKLAMASI

07.02.2014 10:36
KONUYA ILISKIN OLARAK YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

` 2007 YILINDAN BU YANA TAB GIDA BUNYESINDE ITALYAN LEZZETLERINI TURK
TUKETICISIYLE BULUSTURAN SBARRO BUYUMEYE DEVAM EDIYOR. TURKIYE`DE AVM`LERDEKI
EN BUYUK PIZZA ZINCIRI OLMA BASARISINA SAHIP OLAN SBARRO, ULKE GENELINE YAYILAN
30 ILDEKI 90`DAN FAZLA RESTORANIYLA MUSTERILERINE HIZMET VERIYOR. HIZLI SERVIS
RESTORAN ZINCIRI PAZARINDAKI ETKINLIGI VE HIZLI BUYUME RAKAMLARI ILE GLOBAL
TARAFINDAN DA ODULLENDIRILEN SBARRO TURKIYE, GERCEKLESTIRDIGI YATIRIMLARLA
GLOBALE ORNEK OLUYOR. TURKIYE`DEKI MARKA BILINIRLIGI CALISMALARI VE DEGISIM
RUZGÂRINI YERINDE GORMEK ICIN ZIYARET EDEN SBARRO GLOBAL CEO`SU J. DAVID KARAM,
GERCEKLESTIRILEN CALISMALARA YONELIK DEGERLENDIRMELERDE BULUNDU. SBARRO`NUN
AGRESIF BIR BUYUME STRATEJISIYLE GUNEY AMERIKA, ORTA DOGU, AFRIKA VE ASYA GIBI
YUKSELEN PIYASALARDA RESTORAN ZINCIRI OLUSTURMAYI HEDEFLEDIGINI ANLATAN KARAM,
TAB GIDA`NIN TURKIYE`DEKI BUYUME HIZININ TUM DUNYA SBARRO RESTORANLARINA ORNEK
OLDUGUNU BELIRTTI.
KARAM `2014`TE YENI RESTORAN ACILISLARIYLA BERABER
%40`LIK BIR BUYUME GERCEKLESTIRMEYI HEDEFLIYORUZ. HER ZAMANKI GIBI YENI
LEZZETLER YARATMAYA ODAKLANDIGIMIZ BIR YIL OLACAK. HATTA SICAK YEMEKLERLE
ILGILI SURPRIZLERIMIZ DE OLACAK. YENILIKCI TAVRIMIZI DEVAM ETTIRECEGIZ` DEDI.
TURKIYE`DE TAB GIDA BUNYESINDE FAALIYET GOSTEREN SBARRO`NUN 2013 YILINDA HAYATA
GECIRDIGI DEGISIMLE ILGILI DE KONUSAN KARAM `TAB GIDA 2013 YILI ICINDE SBARRO
RESTORANLARINDA YAPTIGI TASARIM DEGISIKLIGININ MUSTERI KITLESINDE VE
SATISLARINDA POZITIF DEGISIMI GETIRDIGINI GORDUK. YENI KONSEPTI YERINDE
INCELEME FIRSATI BULDUGUM ICIN MUTLUYUM. BU KONSEPTIN GETIRDIGI POZITIF
RUZGÂRIN GLOBALE TASINMASINI DA KENDI ARAMIZDA DEGERLENDIRIYORUZ. BU ANLAMDA DA
TURKIYE`DEKI SBARRO RESTORANLARI BIR KEZ DAHA ORNEK OLDU DIYEBILIRIZ`
IFADELERINI KULLANDI.
SBARRO`DA, TAZE ITALYAN LEZZETLERINDEN
VAZGECEMEYENLERE PIZZALAR, MAKARNALAR, SALATALAR FRANSIZ USULU TAVUK, MEATBALL,
FIRIN PATATES, SOTE SEBZELER, WRAP CESITLERI, CORBA, TATLILAR, GIBI GENIS BIR
URUN YELPAZESI SUNULUYOR. AYRICA TUM URUNLER TAB GIDA GUVENCESIYLE KALITEDEN
ODUN VERMEDEN VE TAZELIGINE DIKKAT EDILEREK HAZIRLANIRKEN, ET URUNLERINDE
BAHARATLARLA CESNILENDIRILMIS DANA VE TAVUK ETI KULLANILIYOR.
KALITENIN
HAMMADDEN BASLADIGINA INANAN SBARRO URETICILERINI SECERKEN DE SON DERECE OZENLI
DAVRANIYOR. SBARRO KRITERLERINE VE KALITE STANDARTLARINA UYGUN OLARAK
HAZIRLANAN URUNLERDE PIZZA HAMURLARI EKMEK A.S., ET URUNLERI NAMET`TEN, TAVUK
URUNLERI ISE BEY PILIC`TEN TEMIN EDILIYOR. PIZZA VE SPESIYALLERIN UZERINDEKI
HER MALZEME MUTFAGA GIRMEDEN ONCE OZENLE SECILIYOR VE PISMEYE BASLAMADAN HEMEN
ONCE HAZIRLANIYOR. BU YONUYLE DE SBARRO HIZLI SERVIS RESTORAN ZINCIRLERINDEN
FARKLI OZELLIKLERE SAHIP.
SBARRO TURKIYE, 2012 YILINDAKI BASARILARI ILE
TUM DIGER FRANCHISE ULKELERINI GERIDE BIRAKARAK, SBARRO LLC TARAFINDAN 3 ODULE
BIRDEN LAYIK GORULDU. TAB GIDA; `2012 YILI EN HIZLI BUYUME` ODULU, `2012
PAZARLAMA ALANINDA EN BASARILI FRANCHISE` ODULU, SABIHA GOKCEN HAVALIMANI`NDA
YER ALAN SBARRO RESTORANI ILE `2012 YILI ONCEKI YILA GORE EN BUYUK SATIS
ARTISI GERCEKLESTIREN RESTORAN` ODULU OLMAK UZERE UC AYRI ODULE LAYIK GORULDU. `

-MATRIKS-




17:59102.258
Değişim :  -0,15% |  -152,65
Açılış :  102.167  
Önceki Kapanış :  102.410  
En Yüksek
103.318
En Düşük
101.893