***MPARK*** MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

02.08.2016 14:27
***MPARK*** MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )


***MPARK*** MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

İletişim Bilgileri
Merkez Adresi Otakçılar Cd. Flatofis İstanbul No:78 Kat:3 D Blok No:103 Eyüp/Istanbul
Üretim Tesislerinin Bulunduğu Adresler MLP Sağlık Hiz.AŞ. Haşim İşcan Cd.Fomara Meydanı No:1 Bursa MLP Sağlık Hiz.AŞ. Kültür Sok.No:1 Bahçelievler / İST MLP Sağlık Hiz.AŞ. E5 Üzeri 23 Nisan Sok.No:17 Göztepe / İST MLP Sağlık Hiz.AŞ. . Fener Mah.Tekelioğlu Cad.No:17 Lara / Antalya MLP Sağlık Hiz.AŞ. Öğretmenler Mh. Şehit İsmet Akın Cad. No:10 Tarsus MLP Sağlık Hiz.AŞ. Kemalöz Mah. Atatürk Blv. No: 139 Uşak MLP Sağlık Hiz.AŞ. İskenderepaşa Mah. Horhor Cd. No:18 Fatih/İstanbul MLP Sağlık Hiz.AŞ. Sultançiftliği Uğur Mumcu Mah. Eski Edirne Asfaltı No:608 GOP/İST MLP Sağlık Hiz.AŞ. Olgunlar Mah. Atatürk Bulvarı No:5 Elazığ Mediplaza Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. Güzeller Mh. Kavak Cad. No: 3/A Gebze Kocaeli Özel Samsun Medikal Tıp Merkezi ve Sağlık Hizt. Ticaret Ltd. Şti. Kale Mah. Himaye-i Etfal Sk. No:1 İlkadım Samsun Samsun Medikal Grup Özel Sağlık Hiz.AŞ. Mimarsinan Mh.Alpaslan Bulvarı No:17 Samsun Saydam Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. Acarkent Akro İdari Hizmetler Binası 3.Kısım 9.Cad. No:3 Beykoz/ İST Temar Tokat Manyetik Rez.Sağ.Hiz.ve Turizm AŞ. Yeşilırmak Mh.Vali Zekai Gümüşdiş Cd.No:29 Tokat Elazığ Vatan Sağ.Hiz.Bas.Yay.Yat.İnş.Tah.San.ve Tic.AŞ. Yıldız Bağları Mh.Yunus Emre Bulvarı No:133 Elazığ Sentez Sağlık Hizmetleri AŞ. Atatürk Bulvarı No:141 Batman Sentez Sağlık Hizmetleri AŞ. Selimbey Mah.Kaleyolu Üzeri Van Sentez Sağlık Hizmetleri AŞ. Mücahitler Mh.52063 Sok.No:2 Gaziantep Sentez Sağlık Hizmetleri AŞ. 1825 Sk. No: 12 Karşıyaka - İzmir Batıkent Medical Park Sağlık Hizm. A.Ş. Batıkent Koop. Mh.237 nolu Sk. Yenimahalle / Ankara MS Sağlık Hizm. A.Ş. Bestekar Sokak No:8 Çankaya / Ankara Kuzey Medical Paz. İnş. Taş.San. ve Tic. Ltd. Şti Ş.Cevdet Özdemir Mah.Sokullu Mehmet Paşa Cad.No:174/A Çankaya/ANKARA Artimed Medical San. ve Tic. Ltd.Şti. Aydınlar Mah.Sokullu Mehmet Paşa Cad.No:173/1 Dikmen/Ankara Ekolmed Medikal İth.ihr.San.ve Tic. Ltd. Şti. Aydınlar Mah.Sokullu Mehmet Paşa Cad.No:173/1 Dikmen/Ankara BATIKENT MEDICAL PARK ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş. Batıkent Koop. Mh.237 nolu Sk. Yenimahalle / Ankara ARKAZ SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş. M.Kemalpaşa Mh. Kayabaşı Sk.No:1/3 Avcılar-İSTANBUL ÖZEL SİLİVRİ ARKAZ SAĞLIK HİZMETLERİLTD.ŞTİ. Mimarsinan Mh. Sanayi 55.Sk.No:1 Silivri-İSTANBUL ÖZEL SİLİVRİ ARKAZ SAĞLIK HİZMETLERİLTD.ŞTİ. Krd.Ereğli Müftü Mh. Erdemir Cd.No:52 Ereğli-ZONGULDAK ÖZEL SİLİVRİ ARKAZ SAĞLIK HİZMETLERİLTD.ŞTİ. Troya Cd.Kayrakkuyu Sk. No:8 ÇANAKKALE ÖZEL SİLİVRİ ARKAZ SAĞLIK HİZMETLERİLTD.ŞTİ. M.Kemalpaşa Mh. Esenyurt Yolu No:1/3 Avcılar-İSTANBUL 1/3 kat 6 Istanbul Gaziosmanpaşa Anadolu Hast.Özel Sağlık Hiz. AŞ M.Kemalpaşa Mh. Kayabaşı Sk.No:1/3 Avcılar-İSTANBUL BTN Sigorta Aracılık Hiz. AŞ Örnek Mah.Ercüment Batanay Cad.No:14 Dumankaya İkon Rezidens Kat:9 Da:100 Ataşehir/İstanbul Endmed Ltd. Şti. Dikilitaş Mah. Yenigelin Sok. No:6/4 Beşiktaş-İstanbul Sotte Temizlik Yemek Med. Turz. İnş. San.ve Tic. AŞ Dikilitaş Mh.Emirhan Cd.No:Barbaros Plaza 113/9 Beşiktaş / İST
İnternet Adresi http://www.medicalpark.com.tr/

Elektronik Posta Adresi
E-posta
info@mlpcare.com
burcu.ozturk@mlpcare.com
erdal.bulut@mlpcare.com

Yatırımcı İlişkileri Bölümü veya Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri
Ad-Soyad Görevi Görevlendirme Tarihi Telefon E-posta Lisans Belgesi Türü Lisans Belge No
burcu Öztürk CFO 01.01.2015 02122275555 burcu.ozturk@mlpcare.com
erdal bulut finans direktoru 01.03.2015 02122275555 erdal.bulut@mlpcare.com

Faaliyet Alanı ve Bağımsız Denetim Kuruluşu Bilgileri
Şirketin Faaliyet Konusu Şirketin amaç ve faaliyet konuları aşağıdaki gibidir.
Sağlık hizmetleri ile ilgili olarak hastaneler, poliklinikler, ilk yardım, kan merkezleri, laboratuarlar, huzurevi, kreş, çocuk bakım evleri açmak ve evde bakım hizmetleri sunmak, radyoloji tesisleri kurmak ve işletmek, (leasing, adi kira veya hasılat kirası yolu ile) kiralamak ve kiraya vermek, satın almak ve bu tesisleri satmak.
şirket amaç ve faaliyet konusunu gerçekleştirmek amacıyla aşağıdaki işleri de yapabilir:
1- Her nevi özel hastane, kreşler, çocuk bakım yurtları, tıbbi tahlil ve röntgen laboratuarları ve sair sağlık tesislerinde kullanılan makine, alet, edevat, teçhizat, sıhhi malzeme, ilaç ve kimyevi madde ve malzemeleri imal edebilir, satın alabilir, satabilir, (leasing veya adi kira yolu ile) kiralayabilir veya kiraya verebilir.
2- Amaç ve konusu ile ilgili her türlü makine, emtiayı, taşıt, araç ve gereçleri pazarlayabilir, ithal ve ihraç edebilir, satabilir veya satın alabilir, (finansal kiralama yolu ile) satım ve teknik yardım sözleşmeleri yapabilir.
3- Amaç ve konusuyla ilgili ithalat, ihracat, iç ve dış ticaret yapabilir
4- Aracılık yapmamak kaydıyla mevzuatın kıymetli evrak olarak nitelendirdiği menkul değerleri satın alabilir, gerektiğinde satabilir kurulmuş veya kurulacak yerli, yabancı, kamu ve özel kuruluşlara ait irketlerin hisse senetlerini, intifa senetlerini ortaklık paylarını ve tahvillerini satın alabilir ve gerektiğinde satabilir, menkul kıymet ihraç edebilir.
5- Konusu ile ilgili olarak bankalardan veya diğer finans kuruluşlarından uzun, orta ve kısa vadeli krediler alabilir, bu amaçla gerekirse taşınmazları ipotek edebilir ve rehin edebilir.
6- Konusu ile ilgili her türlü mali, hukuki, ticari ve sınai işlemleri icra edebilir, teknik yardım, müşavirlik, mühendislik hizmetleri sağlayabilir proje , lisans, patent, faydalı model, marka, endüstriyel tasarım, ticaret ünvanı, model, resim, know-how, goodwill, royalty, franchising gibi gayri maddi ve fikri hakları iktisap edebilir, üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir, bu hakları tescil ve iptal ettirebilir, ilgili anlaşmaları ve diğer sınai mülkiyet hakkı veren anlaşmaları yerli ve yabancı firmalarla yapabilir, devir ve ferağ edebilir, alabilir.
7- şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirmek için her türlü taşınır, taşınmaz mal, her türlü ayni hak, motorlu araç, teçhizat donanımı iktisap edebilir. şirket bu şekilde iktisap ettiği taşınır ve taşınmaz malları satar, kiralar, kira sözleşmelerini tapuya şerh ettirebilir, kiraya verebilir veya bu taşınır ve taşınmaz mülkiyetleri başkalarına devredebilir veya bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir, bunları başkalarına tahsis edebilir veya bölebilir, gerek kendi gerek üçüncü şahısların her türlü borçlarını teminen ipotek tesis edebilir. şirket alacaklarını sağlamlaştırmak amacıyla ipotek ve her türlü ayni veya şahsi teminat alabilir, keza menkullerini gerek kendi gerek üçüncü şahısların her türlü borçlarına karşılık teminat olmak üzere rehin edebilir, bunlar üzerinde ticari iş rehni tesis edebilir ve şirket lehine rehin alabilir.
8- Gerçek ya da tüzel üçümcü kişiler lehine her türlü ayni ve nakdi kefalet verebilir, alabilir. Hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ayni veya şahsi her türlü teminatı alabilir veya verebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir.
9- şirket amaç ve faaliyet konusunun gerçekleşmesi için gayrimenkul iktisap, iktisap edilen gayrimenkulleri devir ve ferağ bunlar veya başkalarının gayrimenkulleri üzerinde ipotek ve başkaca ayni ve şahsi haklar tesis edebilir, bunları fek ettirebilir ve bunları kısmen veya tamamen kiraya verebilir, üçüncü şahıslar lehine ipotek verebilir.
10- şirket amaç ve faaliyet konusunun gerçekleşmesi için ipotek karşılığı veya teminatsız ödünç alabilir.
11- şirket, hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ayni ve şahsi her türlü teminat alabilir veya verebilir.
12- Finansal kiralama (leasing) sözleşmeleri yapabilir.
13- şirketin amacına yönelik teknik personeli yetiştirmek için gerekli kuruluşları oluşturabilir, işletebilir, ya da bu yönde kuruluşlara burs vererek gerekli elemanı yetiştirebilir, bu yönde kültür ve eğitim vakfı kurabilir.
14- şirketin çalışanlarının faydalanması için gerekli her türlü kültürel, sosyal ve medeni ihtiyaçları karşılayacak tesisler kurabilir, iktisap edebilir, faaliyette bulundurabilir.
15- şirketin Enerji Piyasası mevzuatına uygun ihtiyacını karşılayacak kojenerasyon oto prodüktör tesisleri kurabilir, üretebilir ve üretim fazlasını mevzuatın izni hükümlerince uygun satabilir, şirketin elektrik enerjisi ihtiyacı için elektrik enerjisi ithal edebilir.
16- Sağlık hizmetlerinin geli tirilmesine yönelik tesisler kurarak otel, model, tatil köyü, devre mülkler, eğitim, dinlenme ve eğlence yerleri, lokanta, kafeterya, sıhhi banyo, sauna, yaz kış sporları için tesisler yapabilir, iktisap edebilir, işletebilir, işlettirebilir, bu tür tesisleri kiralayabilir, onarabilir, kiraya verebilir, sağlık turizmine yönelik hizmetlerde bulunabilir, ve
17- Konusu ile ilgili Yap-işlet Devret modeli işleri yapabilir, sağlık alanında Kamu-Özel sektör işbirliğinde faaliyette bulunabilir.

Şirketin Süresi süresiz

Sermaye ve Ortaklık Yapısı Bilgileri
Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 176.458.254

Ortaklık Yapısı
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
Lightyear Healthcare B.V. 83324059 TRY 47,22
Muharrem Usta 24376877 TRY 13,81
İzzet Usta 3250251 TRY 1,84
Saliha Usta 2437688 TRY 1,38
Adem Elbaşı 8125625 TRY 4,6
Nurgül Dürüstkan Elbaşı 2437688 TRY 1,38
Sancak İnşaat Turizm Nakliyat ve Dış Ticaret A.Ş. 41690578 TRY 23,63
Hujori Financieringen B.V. 10815488 TRY 6,13
TOPLAM 176458254 TRY 100

Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
Muharrem Usta Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Doktor ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ 13,81 Bağımsız Üye Değil
SULLIVAN B.V Seymur Tarı Erkek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yönetici ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ Bağımsız Üye Değil
Sancak İnşaat Turizm ve Dış Tic. A.Ş. Haydar Sancak Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Yönetici ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ 23,63 Bağımsız Üye Değil
ELINOR B.V Hatice Hale Özsoy Bıyıklı Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Yönetici ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ Bağımsız Üye Değil
DORY B.V Esat Göktekin Dinçerler Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Yönetici ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ Bağımsız Üye Değil
WALLE B.V Arif Kerem Onursal Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Yönetici ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ Bağımsız Üye Değil

Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adı-Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
Adem Elbaşı Operasyonlardan Sorumlu Grup Koordinatoru doktor ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ
Muharrem Usta Genel Müdür ve YK başkanı doktor ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ ÇEŞİTLİ SİRKETLERDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLİK GÖREVLERİ

Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı (%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 56663540 31731582 TRY 56 Bağlı Ortaklık
Sotte Temizlik Yemek Med. Turz. İnş. San.ve Tic. AŞ Hazır Yemek Hizmetleri 50000 50000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
Temar Tokat Manyetik Rezonans Sağlık Hizmetleri ve Turizm A.Ş. Sağlık ve Görüntüleme Hizmetleri 6000000 3528000 TRY 58,8 Bağlı Ortaklık
Elazığ Vatan Sağlık A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 2500000 1880000 TRY 75,2 Bağlı Ortaklık
Samsun Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 7300000 5840000 TRY 80 Bağlı Ortaklık
Özel Samsun Medical Tıp Merkezi Ltd. Şti Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 50000 25500 TRY 51 Bağlı Ortaklık
Saydam Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 50000 50000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
Kuzey Medical Pazarlama İnşaat Ltd. Şti. Medikal Malzeme Tedarigi ve Satışı 1000000 650000 TRY 65 Bağlı Ortaklık
Artimed Medical San. ve Tic. Ltd. Şti. Medikal Malzeme Tedarigi ve Satışı 1475000 958750 TRY 65 Bağlı Ortaklık
Ekolmed Medikal İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. Medikal Malzeme Tedarigi ve Satışı 20000 13000 TRY 65 Bağlı Ortaklık
Temsar Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 135000000 135000000 TRY 100
MS Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 1000000 750000 TRY 75 Bağlı Ortaklık
Mediplaza Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 4500000 3375000 TRY 75 Bağlı Ortaklık
Batıkent Medical Park Sağlık Hizmetleri A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 12000000 12000000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
21. Yüzyıl Anadolu Vakfı Egitim Hizmetleri 42000 42000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
Tarabya Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Gayrimenkul Geliştirme 100000 100000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
Arkaz Sağlık İşletmeleri A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 109000 62037 TRY 57 Bağlı Ortaklık
BTN Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Sigorta Hizmetleri 50000 50000 TRY 100 Bağlı Ortaklık
Gaziosmanpaşa Anadolu Hast. Özel Sağlık Hiz. A.Ş. Sağlık ve Hastanecilik Hizmetleri 50000 35000 TRY 70 Bağlı Ortaklık
Endmed Ltd. Şti. Ve Kuzey Medikal Ltd. Şti. İş Ortaklığı Medikal Malzeme Tedarigi ve Satışı 5000 2500 TRY 50 Bağlı Ortaklık
btn asistans sağlık hizmetleri AŞ Sağlık destek hizmeti 5000 5000 TRY 100 Bağlı Ortaklık




http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/549633


BIST




'
18:059.693
Değişim :  1,77% |  168,87
Açılış :  9.431  
Önceki Kapanış :  9.525  
En Düşük
9.421
En Yüksek
9.715
imkb grafik
BIST En Aktif Hisseler18:05
TTKOM 39,16 1.459.788.250 % 10,00  
MAGEN 19,58 356.147.014 % 10,00  
ISBTR 524.947,50 13.073.793 % 10,00  
TKFEN 44,94 644.409.466 % 9,99  
SILVR 22,68 111.500.027 % 9,99  
18:05 Alış Satış %  
Dolar 32,4915 32,5004 % 0,08  
Euro 34,5977 34,6901 % -0,12  
Sterlin 40,0371 40,2377 % -0,47  
Frank 35,5546 35,7328 % 0,28  
Riyal 8,6288 8,6721 % 0,06  
18:05 Alış Satış %  
Gümüş ONS 28,65 28,68 % 0,66  
Platin 933,57 936,46 % 0,66  
Paladyum 1.028,61 1.035,02 % 0,66  
Brent Pet. 87,21 87,21 % 0,66  
Altın Ons 2.390,39 2.390,72 % 0,66